Ultrasonografia în urgențe şi stări critice

Data ultimei actualizari: 28.10.2022

În perioada 3-6 noiembrie 2022, la Spitalul Universitar de Urgență București are loc Conferinţa “Ultrasonografia în urgențe şi stări critice”.

În cadrul acestui eveniment lectorii vor prezenta “Utrasonografia în urgențe”, “Utrasonografia în stări critice”, “Ultrasonografia la pacientul perioperator. Proceduri invazive asistate ultrasonografic” și demonstrații practice efectuate de experți.

Programul dorește livrarea de informații „la zi” referitoare la tehnica de examinare și identificare a elementelor ultrasonografice specifice urgențelor și stărilor critice, importanța ultrasonografiei în bilanțul peri și post operator, precum și tehnici de radiologie intervențională utile în diverse stări de urgență.

Eveniment creditat cu 23 puncte EMC prin adresa nr 8403/20.10.2022.

Taxa participare: Onsite 500 LEI si Online 400 LEI.

Vă invităm pe acest link pentru a vedea programul conferinței în perioada 3-6 noiembrie https://www.edusontv.net/…/conferinta-internationala…

Partenerii acestui eveniment sunt Eduson, Spitalul Universitar de Urgentă Bucureşti, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, ARSUS și SRUMB.

Sponsorii conferinței sunt Medist Imaging și EwoPharma.