Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
er748

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 
001655AT

BLOC OPERATOR

Blocul Operator al SUUB dispune de un numar de 27 de sali de operatie, modern utilate.
Medicilor chirurgi si anestezisti le sunt puse la dispozitie numeroase echipamente de inalta performanta: aparate de anestezie de ultima generatie, aparate RXTV cu memorie pentru interventii sub control radiologic, truse de instrumente pentru interventii chirurgicale laparascopice, microscoape chirurgicale, etc.
urgenta1

UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Ambulatoriul SUUB

Cu o experienta de peste 35 de ani pe piata serviciilor de sanatate, in cadrul Ambulatoriul SUUB beneficiati de experienta unora dintre cei mai buni medici si de baza de diagnostic si tratament a unuia dintre cele mai mari spitale din Romania. Zilnic in cadrul  ambulatoriul SUUB peste 500 de pacienti beneficiaza de consultatii medicale, tratamente de specialitate, investigatii paraclinice sau eliberare de documente medicale, santatatea dumneavoastra fiind pe  maini bune. Nou: Incepand din anul 2015 Ambulatoriul spitalului a incheiat contract de servicii clinice cu CASMB