Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Formular de sesizare on-line

Data ultimei actualizari: 11.02.2019

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

   

  Date personale

   

  Date despre vizită

   

  Sesizare

   

  Sesizarea dumneavoastră va primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

   

  Verification

   

   

  Notă
  Institutia noastra nu raspunde e-mailurilor al caror adresanti se identifica prin porecle, abrevieri si formulari neserioase.

  Conform Legii 233/2002, art. 7 – Pozitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare ale petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza.

  Acord prelucrare date Formular programare online

  Conform Regulamentului general privind protecţia datelor 679/2016, al Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
  Scopul colectării datelor este: programarea la consultatii, prin intermediul formularului de programare online, in cadrul ambulatoriului din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.
  Datele solicitate in cadrul formularului de programare online sunt necesare pentru realizarea programarii si pentru a fi contactati in scopul confirmarii programarii la consultatie. Refuzul dvs. de a furniza aceste informatii determină imposibilitatea realizarii programarii la consultatie prin intermediul formularului de programare online..
  Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate tertilor.
  Sunt de acord / Nu sunt de acord