Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Laborator de testare SARS – Cov-2

Data ultimei actualizari: 06.10.2023

TESTARI COVID CU PLATA LA SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA BUCURESTI

 

In Ambulatoriul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti se fac si testari PCR SARS- CoV-2 contra cost. In acest sens, trebuie sa va faceti o programare telefonica cu o zi inainte, la numarul de telefon 021. 202 61 23, intre orele 10.30- 14.30.

Apoi, in ziua in care aveti programarea, va recomandam sa veniti cu 30 de minute inainte, pentru a vi se face triajul epidemiologic, la intrarea in Ambulatoriului. Testul se plateste la Receptia Mare (costa 300 de lei), iar apoi mergeti la cabinetul E3 unde vi se va face testarea RT PCR. Rezultatele vor fi gata dupa aproximativ 24 de ore si putem elibera, la cerere, si buletin de analize in limba engleza. Daca rezultatul este pozitiv, veti fi sunat(a) pentru a vi se comunica acest lucru si apoi trebuie sa urmati procedurile care se aplica in acest sens.

Daca rezultatul este negativ, puteti ridica documentul printat din Receptia Mare de la Ambulatoriu, sau le puteti primi pe e-mailul pe care l-ati trecut pe fisele completate anterior testarii.

 

In Ambulatoriul SUUB se fac consultatii pe baza de bilet de trimitere, dar si cu plata. Detalii gasiti aici: https://www.suub.ro/ambulatoriul-suub/