Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
er748

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 
001655AT

BLOC OPERATOR

Blocul Operator al SUUB dispune de un numar de 27 de sali de operatie, modern utilate.
Medicilor chirurgi si anestezisti le sunt puse la dispozitie numeroase echipamente de inalta performanta: aparate de anestezie de ultima generatie, aparate RXTV cu memorie pentru interventii sub control radiologic, truse de instrumente pentru interventii chirurgicale laparascopice, microscoape chirurgicale, etc.
urgenta1

UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Asistenta religioasa si spirituala

In curtea spitalului, langa Universitatea de Medicina si Farmacie, se afla Biserica Spitalului cu hramul Adormirea Maicii Domnului,  unde se celebrează Sfanta Slujba si de unde se poate obtine asistenta religioasa si spirituala.

Spitalul Universitar de Urgenta a fost primul din Bucuresti care a beneficiat, in iarna 1992-1993, de slujirea unui preot, Marian Sava. Dupa zece ani, aici s-a ridicat o biserica din lemn de brad, in stil maramuresean, pe temelie de piatra, cu turla cu balcon. Catapeteasma si crucea din altar au fost sculptate de un angajat al spitalului. Biserica a fost sfintita in anul 2002 de catre Patriarhul Teoctist si Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, impreuna cu un sobor de preoti.

 

 

 

 

 

 

 

Data ultimei actualizari: 12 iulie 2015