Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Protectia Datelor Personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este asigurarea protectiei sociale prin servicii de sanatate, asigurarea functionarii sistemului de asigurari de sanatate la nivel local potrivit Legii 95/2006.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea find necesare pentru functionarea sistemului de asigurari de sanatate la nivel local potrivit Legii 95/2006.
Refuzul dvs de a furniza aceste date determina imposibilitatea acordarii serviciilor de sanatate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SUUB si sunt comunicate altor destinatari (CNAS, CASMB, parteneri contractuali ai SUUB, alte Case Judetene de Asigurari de Sanatate), in conditiile legii.

Datele colectate avand ca scop activitatea de resurse umane sunt necesare CAS pentru inregistrarea dosarelor de participare la examenele sau concursurile de angajare sau pentru indeplinirea obligatiilor legale legate de proprii angajati.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul dvs de a furniza aceste date determina imposibilitatea inregistrarii unui dosar de angajare.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

In vederea cresterii eficientei sistemului de paza si pentru asigurarea securitatii persoanelor si a spatiului public, SUUB a instalat un sistem de supraveghere video interior si exterior, prelucrand astfel imaginile tututor persoanelor care intra in incinta institutiei. Imaginile inregistrate sunt stocate si comunicate numai Politiei in caz de evenimente flagrante si a cercetarii judiciare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Splaiul Independentei nr.169, Bucuresti.

Observatie:


*Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

*Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost inregistrat la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal la nr.9351

 

Data ultimei actualizari: 10 septembrie 2012