Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
er748

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 
001655AT

BLOC OPERATOR

Blocul Operator al SUUB dispune de un numar de 27 de sali de operatie, modern utilate.
Medicilor chirurgi si anestezisti le sunt puse la dispozitie numeroase echipamente de inalta performanta: aparate de anestezie de ultima generatie, aparate RXTV cu memorie pentru interventii sub control radiologic, truse de instrumente pentru interventii chirurgicale laparascopice, microscoape chirurgicale, etc.
urgenta1

UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

BLOC OPERATOR

Blocul Operator al SUUB dispune de un număr de 17 de săli de operaţie, modern utilate, ce deservesc o serie întreaga de specialităţi chirurgicale: Chirurgie generală, Ortopedie şi Traumatologie, Neurochirurgie, Chirurgie Cardiovasculara, Chirurgie Toracica, Obstetrica şi Ginecologie, Chirurgie Plastica, ORL, Oftalmologie. În plus un nou bloc operator ce va avea 12 săli de operaţie se afla în curs de finalizare, acesta fiind gândit pentru a respecta toate standardele europene de funcţionare şi echipare a unui bloc operator modern.

 

Medicilor chirurgi şi anestezişti le sunt puse la dispoziţie numeroase echipamente de înalta performanţă: aparate de anestezie de ultima generaţie, truse de instrumentar pentru intervenţii chirurgicale laparascopice şi miniminvazive, trusă electrochirurgie (incluzând iDrive™ Ultra Powered Stapling System şi Endo GIA™ Radial Reload with Tri-Staple™ Technology) aparate RxTV cu memorie pentru intervenţii sub control radiologic, microscoape chirurgicale pentru intervenţiile chirurgicale oftalmologice sau de chirurgie plastica, etc.

 

Pentru deservirea marelui numar de intervenţii chirurgicale şi pentru asigurarea urgenţelor 24 de ore din 24, 365 de zile pe an, Blocul Operator are un personal numeros foarte bine pregatit profesional, atat practic, cat si teoretic: 145 asistenţi medicali, 41 infirmiere, 16 de îngrijitoare, 13 brancardieri, 3 operatori date, 2 registratori medicali.

 

În sălile de operaţii ale Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au loc in jur de 23000 de intervenţii chirurgicale anual.

 

Medic cooronator bloc operator As.Univ.Dr.Basca Pantu Horia – medic primar – chirurgie generala

Asistent medical Sef Bloc Operator – Sandu Argentina Doina – asistent medical principal

 

 

Data ultimei actualizari: 08 martie 2017