Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
er748

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 
001655AT

BLOC OPERATOR

Blocul Operator al SUUB dispune de un numar de 27 de sali de operatie, modern utilate.
Medicilor chirurgi si anestezisti le sunt puse la dispozitie numeroase echipamente de inalta performanta: aparate de anestezie de ultima generatie, aparate RXTV cu memorie pentru interventii sub control radiologic, truse de instrumente pentru interventii chirurgicale laparascopice, microscoape chirurgicale, etc.
urgenta1

UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Acreditari/Certificari

 

 

 

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti face parte din Unitatea Functionala Regionala de Urgenta Bucuresti 2 alaturi de Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M.S. Curie” Bucuresti si Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare “Acad. Vasile Candea” Bucuresti (Ordin 1085/2012)

 

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti are implementat Sistemul de Management al Calitatii  ISO 9001 si este certificat de Organismul de certificare a sistemelor de management -SRAC.

 

 

Laboratorul de Ecografie cardiaca din cadrul Sectie de Cardiologie este acreditat de catre Asociatia Euriopeana de Imagistica Cardiovasculara (EACVI)

 

 

 

Spitalul Universitar a fost acreditat din 2008 ca unitate de cercetare-dezvoltare componenta a sistemului de cercetare-dezvoltare de interes national.

 

 

Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti este recunoscuta ca “SPITAL PRIETEN AL COPILULUI” si aplica toti cei “Zece pasi pentru o alaptare de succes”.

 

 

 

Secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie din cadrul SUUB sunt incadrate in cel mai inalt grad de competenta – Nivelul 3 – putand acorda ingrjiri in cazuri complicate, care necesita ingrijiri speciale.


 

 


Secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti este acreditată pentru prelevarea de organe.

 

 

In urma unui sondaj desfasurat in randul contribuabililor in anul 2012, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti s-a pozitionat pe locul 1 in topul celor mai bunespitale/policlinici din capitala.

 

 

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost implicat in cadrul proiectului ”Donati cartuse goale pentru UNICEF, impreuna ii putem ajuta pe copii” organizat de Centrul National de Colectare a Cartuselor de Imprimante Consumate.

 

 

Data ultimei actualizari: 5 februarie 2014