Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

COMPARTIMENTUL ANGIOGRAFIE SI TERAPIE ENDOVASCULARA

Data ultimei actualizari: 09.09.2021

Contact:

Interior 332, etaj 1, aripa A4

Dr. Bogdan Dorobat – medic coordonator

Medic primar radiologie – imagistica medicala, doctor in medicina

Competenta radiologie interventionala

 

Dr. Adela Dimitriade

Medic primar radiologie – imagistica medicala

Competenta radiologie interventionala

Dr. Alexandra Carp

Medic primar radiologie – imagistica medicala

Competenta radiologie interventionala

As. Ionita Mihaita Aurel – asistent  medical  coordonator

10 asistenti medicali

4 ingrijitoare

1 brancardier

Activitatea de angiografie si terapie endovasculara a debutat in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti la inceputul anului 2001. Bazele laboratorului de angiografie au fost puse de Dr. Bogdan Dorobat si Dr. Rares Nechifor, sub coordonarea Prof. Emanoil Popescu si Prof. Gheorghe Iana.

Numarul interventiilor si gradul de complexitate a crescut de la an la an, multe dintre ele fiind in premiera nationala.

Din anul 2008, prin dotarea cu primul angiograf biplan din Romania, laboratorul se reorganizeaza si se transforma in Compartimentul de Angiografie si Terapie Endovasculara.

In acest moment (2021) Compartimentul este dotat cu 3 aparate de angiografie ce deservesc atat activitatea de Radiologie Interventionala cat si cea de Cardiologie Interventionala. Suntem unul din principalele laboratoare de specialitate din Romania.

Compartimentul de Angiografie si Terapie Endovasculara este si un centru important de pregatire profesionala, numerosi rezidenti si specialisti fiind instruiti teoretic si practic in ultimii 15 ani pentru a lucra pe diferite angiografe din tara. Totodata au avut loc sau sunt in desfasurare mai multe proiecte de cercetare.