Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Asistenta religioasa si spirituala

Data ultimei actualizari: 12.07.2015

In curtea spitalului, langa Universitatea de Medicina si Farmacie, se afla Biserica Spitalului cu hramul Adormirea Maicii Domnului,  unde se celebrează Sfanta Slujba si de unde se poate obtine asistenta religioasa si spirituala.

Spitalul Universitar de Urgenta a fost primul din Bucuresti care a beneficiat, in iarna 1992-1993, de slujirea unui preot, Marian Sava. Dupa zece ani, aici s-a ridicat o biserica din lemn de brad, in stil maramuresean, pe temelie de piatra, cu turla cu balcon. Catapeteasma si crucea din altar au fost sculptate de un angajat al spitalului. Biserica a fost sfintita in anul 2002 de catre Patriarhul Teoctist si Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, impreuna cu un sobor de preoti.

 

 

 

 

 

 

 

Data ultimei actualizari: 12 iulie 2015