Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Programari Ambulatoriu

Data ultimei actualizari: 30.01.2019

Completati datele de mai jos pentru o programare:

  • Va rugam sa solicitați o programare cu cel puțin 72h inainte de data dorita. După completarea datelor solicitate veți fi contactat(a) telefonic pentru confirmarea programării. Daca in termen de 2 zile lucrătoare de la data completării formularului nu veți fi contactat, programarea pentru data/specialitatea/serviciul solicitat nu se poate realiza. VA INFORMAM CA PENTRU SPECIALITATEA CHIRURGIE VASCULARA DIN AMBULATORIUL SUUB, NU AVEM CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI DE SANATATE, PENTRU ACEASTA SPECIALITATE CONSULTAȚIILE SI PROCEDURILE SE REALIZEAZĂ CONTRA COST. Neprezentarea la ora solicitată după confirmarea programării atrage anularea posibilității de a mai realiza o noua programare.
  • Va rugam sa solicitați o programare cu cel puțin 72h inainte de data dorita.

    După completarea datelor solicitate veți fi contactat(a) telefonic pentru confirmarea programării.

    Daca in termen de 2 zile lucrătoare de la data completării formularului nu veți fi contactat, programarea pentru data/specialitatea/serviciul solicitat nu se poate realiza.

    Neprezentarea la ora solicitată după confirmarea programării atrage anularea posibilității de a mai realiza o noua programare.

    VA INFORMAM CA DOAR IN SPECIALITATILE MARCATE CU ASTERIX (*) SE POT EFECTUA CONSULTATII GRATUITE IN BAZA BILETELOR DE TRIMITERE ELIBERATE DE MEDICUL DE FAMILIE/SPECIALIST IN CONTRACT CU CASMB SI CA UNELE SERVICII MEDICALE/CONSULTAȚII SE POT REALIZA DOAR CONTRA COST.

 

Verification


Acord prelucrare date Formular programare online

Conform Regulamentului general privind protecţia datelor 679/2016, al Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: programarea la consultatii, prin intermediul formularului de programare online, in cadrul ambulatoriului din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.
Datele solicitate in cadrul formularului de programare online sunt necesare pentru realizarea programarii si pentru a fi contactati in scopul confirmarii programarii la consultatie. Refuzul dvs. de a furniza aceste informatii determină imposibilitatea realizarii programarii la consultatie prin intermediul formularului de programare online..
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate tertilor.
Sunt de acord / Nu sunt de acord