Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

EXPLORARI FUNCTIONALE

Data ultimei actualizari: 18.10.2022

CONTACT:

Telefon: 0213180522, interior 299/230/204.

Email: explorari@suub.ro

PERSONAL MEDICAL :

Medic coordonator: Dr.Tomescu Flavia-Alina, medic primar gastroenterologie, medic primar medicina interna, competenta endoscopie digestiva superioara si inferioara diagnostica si terapeutica

Medic pneumolog: Dr.Simion Ioana-Mihaela, medic primar pneumologie, competenta endoscopie bronsica, Managementul serviciilor de sanatate, Somnologie nivel I+II Medic gastroenterolog: Dr.Sadagurschi Roxana, medic primar gastroenterolog, competenta endoscopie digestiva superioara si inferioara diagnostica si terapeutica, competenta ecografie abdominala

Asistent coordonator: Bont Geanina

Activitatea se desfasoara intr-o singura tura in intervalul orar 07.00-15.00.

Servicii oferite

Intemari medicina interna, gastroenterologie, nefrologie, in regim spitalizare de zi, endoscopie digestiva superioara cu plata.

in Compartimentul de Explorari functionale exista urmatoarele Laboratoare de investigatii:

 1. Laborator de Endoscopie digestiva superioara si inferioara – se efectueaza investigatia pentru pacientii cu spitalizare continua cat si pentru cei cu spitalizare de zi in SUUB
 2. Laborator de Ecoendosopie – se efectueaza investigatia pentru pacientii cu spitalizare continua in SUUB
 3. Laborator de Spirometrie – se efectueaza investigatia pentru pacientii cu spitalizare continua cat si pentru cei cu spitalizare de zi in SUUB.
 4. Laborator de Electrocardiografie – se efectueaza investigatii EKG pentru pacientii cu spitalizare continua cat si pentru cei cu spitalizare de zi in SUUB.
 5. Laborator de Bronhoscopie – se efectueaza investigatia pentru pacientii cu spitalizare continua in SUUB.
 6. Ecografie abdomino-pelvina- se efectueaza la pacientii cu spitalizare de zi in SUUB
 7. Fibroscan – se efectueaza investigatia pentru pacientii cu spitalizare continua cat si pentru cei cu spitalizare de zi in SUUB .
 8. Consultatii pneumologie – se efectueaza pentru pacientii cu spitalizare continua cat si pentru cei cu spitalizare de zi in SUUB.

DOTARI TEHNICE:

 • Sistem complet de investigate ale tractului digestiv PENT AX
 • Sistem complet de investigate ale tractului digestiv OLYMPUS EVIS EXERA III
 • Sistem de spirometrie PONY FX si VITALOGRAPH
 • Electrocardiograf GE MAC 2000
 • Sistem video-bronhoscopie STORZ
 • Ecograf general SAMSUNG
 • FIBROSCAN COMPACT 530