Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

FARMACIE

Data ultimei actualizari: 09.09.2021

Contact: tel centrala 021/3180522 int 368

Sef sectie– Oprea Simona Mirela-farmacist primar , specialist in farmacie clinica

Asistent coordonator-Enache Florentina Georgeta-asistent principal de farmacie

Structura personal:

1 farmacist sef

1 asistent coordonator

1 farmacist primar ,specialitatea framacie generala

2 farmacisti specialisti in farmacie clinica

10 asistenti principali farmacie

2 asistenti farmacie

1 ingrijitoare

Tipuri de servicii oferite:

Farmacia SUUB face parte din structura organizatorica a spitalului ,functionand ca o sectie.Fiind o farmacie cu circuit inchis care trebuie sa tina pasul cu activitatea de urgenta a spitalului ,are program permanent pentru ca accesibilitatea la asistenta cu medicamente sa fie asigurata in conditii corespunzatoare.

Activitatea stiintifica:

Intreg personalul medical de specialitate este preocupat de pregatirea profesionala continua , astefel incat:

– farmacistii participa la diverse simpozioane, congrese, conferinte, etc., pentru a fi la curent cu noutatile terapeutice, legislative si realizarea punctelor de EFC.

– in conformitate cu Programul National de Educatie Continua, asistentii de farmacie, participa anual la cursuri in vederea obtinerii de credite necesare vizarii avizului de libera practica de catre OAMMR.

– Farmacia asigura indrumarea rezidentilor in efectuarea  stagiilor de pregatire  practica in specialitatea farmacie clinica.