Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Acreditari/Certificari

Data ultimei actualizari: 01.09.2015

 

 

 

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti face parte din Unitatea Functionala Regionala de Urgenta Bucuresti 2 alaturi de Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M.S. Curie” Bucuresti si Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare “Acad. Vasile Candea” Bucuresti (Ordin 1085/2012)

 

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti are implementat Sistemul de Management al Calitatii  ISO 9001 si este certificat de Organismul de certificare a sistemelor de management -SRAC.

 

 

Laboratorul de Ecografie cardiaca din cadrul Sectie de Cardiologie este acreditat de catre Asociatia Euriopeana de Imagistica Cardiovasculara (EACVI)

 

 

 

Spitalul Universitar a fost acreditat din 2008 ca unitate de cercetare-dezvoltare componenta a sistemului de cercetare-dezvoltare de interes national.

 

 

Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti este recunoscuta ca “SPITAL PRIETEN AL COPILULUI” si aplica toti cei “Zece pasi pentru o alaptare de succes”.

 

 

 

Secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie din cadrul SUUB sunt incadrate in cel mai inalt grad de competenta – Nivelul 3 – putand acorda ingrjiri in cazuri complicate, care necesita ingrijiri speciale.


 

 


Secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti este acreditată pentru prelevarea de organe.

 

 

In urma unui sondaj desfasurat in randul contribuabililor in anul 2012, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti s-a pozitionat pe locul 1 in topul celor mai bunespitale/policlinici din capitala.

 

 

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost implicat in cadrul proiectului “Donati cartuse goale pentru UNICEF, impreuna ii putem ajuta pe copii” organizat de Centrul National de Colectare a Cartuselor de Imprimante Consumate.

 

 

Data ultimei actualizari: 5 februarie 2014