Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Parteneri/Colaboratori

Data ultimei actualizari: 01.09.2015

Fundaţia Crucea Alb Galbenă Romania cu sprijinul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, prin proiectul „Centrul Pilot de coordonare a serviciilor de îngrijiri la domiciliu”, este alături de cetăţenii capitalei care au nevoie de îngrijiri medicale şi sociale la domiciliu.  Astfel, pacienţii din cadrul proiectului şi nu numai, au fost ajutaţi, ca pe lângă serviciile oferite, să primească suport din partea echipei, sub formă de pachete cu alimente şi medicamente, cumpărături, însoţire la cabinete medicale,  etc.


FDAAM- FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA ASOCIATIILOR DE AJUTOR MUTUAL – ofera sprijin pentru imbunatatirea ingrijirilor de sanatate, in beneficiul tuturor cetatenilor romani, indiferent de domiciliu, starea de sanatate sau starea materiala, astfel incat acestia sa aiba acces la ingrijiri medicale de calitate si la un pret accesibil.

 

Crucea Roşie Română asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

 

Data ultimei actualizari: 7 septembrie 2012