How do I access the emergency service?

Acasă » How do I access the emergency service?

Data ultimei actualizari: 08.11.2021

In caz de urgenta:

  • Apelati serviciul de urgenta la telefon 112
  • Va puteti prezenta direct la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti
  • Accesul la spital: Se poate face cu un numar mare de mijloace de transport in comun, autobuze, troleibuze, metrou, taxi sau cu autoturismul dumneavoastra.

Cum ajungem?

Autobuze: 104, 122, 126, 137, 168, 236, 268, 306, 307, 336, 368 si 601

Troleibuze: 61, 69, 90, 91, 96

Metrou: statia Eroilor (M1, M3)

Parcarea: pentru a parca autoturismul dumneavoastra puteti beneficia de parcarile externe ale spitalului. Pentru persoanele cu dizabilitati sunt prevazute spatii speciale in parcarea interna.

La intrarea in Unitatea de Primiri Urgente este permisa oprirea numai temporar, in caz de insotire a unei persoane la Urgenta.

Primirea pacientilor si timpul de asteptare

In cadrul UPU accesul la spatiul de tratament se face pe baza triajului care stabileste prioritatea din punct de vedere medical. Daca cazul dumneavoastra nu reprezinta, din punct de vedere medical, o prioritate imediata, este posibil sa asteptati mai mult timp pana la eliberarea unui loc pentru consultatii si a unui medic care sa va consulte. Alti pacienti pot fi preluati imediat chiar daca au sosit cu mult dupa dumneavoastra avand o prioritate medicala mai ridicata decat dumneavoastra. Sunteti rugati sa nu incercati sub nici o forma sa influentati decizia personalului medical in vederea obtinerii unui acces mai rapid.

In cazul in care va simtiti mai rau, va rugam contactati asistentul din punctul de triaj in vederea re-evaluarii starii dumneavoastre.

Va multumim pentru intelegere.

Internarea

Pentru internarile de urgenta, personalul din cadrul UPU se ocupa de primirea pacientilor, tratarea lor si insotirea pe sectii in cazul internarii.

Internarile programate, se realizeaza prin ambulatoriul SUUB.

Pentru a afla care este procedura privind internarea in cadrul SUUB pe perioada pandemiei provocate de Coronavirus click aici!

Obiecte de valoare

SUUB nu-si asuma nici o raspundere pentru banii, bijuteriile sau alte valori pe care le aveti asupra dumneavoastra in momentul internarii. Va sugeram, asadar, de a avea la dumneavoastra numai strictul necesar.

Reguli de comportament intern

Folosirea telefonului mobil: va reamintim ca folosirea telefonului mobil in interiorul camerelor de consultatii este interzisa pentru a nu afecta buna functionare a aparaturii medicale

Fumatul interzis: Va reamintim ca este interzis fumatul in interiorul spitalului.

Filmatul interzis: In vederea respectarii intimitatii pacientilor si a secretului profesional, este interzisa folosirea aparaturii de inregistrare audio si video fara aprobarea prealabila a directiei spitalului si a medicului curant.

Zona supravegheata video: in vederea prevenirii infractionalitatii, in interiorul UPU sunt montate camere de supraveghere

Pastrarea linistii: Va rugam sa respectati linistea de la ora 22.00 la ora 6.00, pentru a favoriza odihna nocturna a internatilor.

Vizitarea pacientilor internati:  Nu este permisa intrarea vizitatorilor in spital prin Departamentul de Urgenta.  Pe perioada pandemiei provocate de Coronavirus, accesul apartinatorilor in spital este interzis.

Pentru a afla cum puteti lasa pachete pacientilor internati la SUUB, dati click aici.

                                                                                

Pacientii internati in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti trebuie sa respecte cateva reguli de comportare. Detalii aici: https://www.suub.ro/pacientiviztatori/reguli-de-comportare/

Informatii

Informatii: pentru informatii va puteti adresa personalului de la Receptia UPU.

Dreptul la informatie: datele care privesc starea de sanatate a dumneavoastra sunt de obicei eliberate de catre personalul medical dupa teminarea evaluarii dumneavoastra.

Pentru obtinerea de copii dupa acte medicale, va rugam sa va adresati serviciului Registratura.

Nu se acorda informatii privind starea de sanatate a pacientilor prin telefon.

Conform legii 46/ 2003 privind drepturile pacientului, toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale sunt confidentiale chiar si dupa decesul acestuia.

Informatiile cu caracter confidential pot fi furnizate numai in cazul in care pacientul isi da consimtamantul explicit sau daca legea o cere in mod expres.

In cazul in care informatiile sunt necesare altor furnizori de servicii medicale acreditati, implicati in tratamentul pacientului, acordarea consimtamantului nu mai este obligatorie

Protectia datelor personale: Conform Regulamentului UE 679/ 2016 privind protechia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti este un operator de date. Datele colectate cu scopul asigurarii protectiei sociale prin servicii de sanatate sunt necesare pentru a va acorda aceste servicii. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul dvs de a furniza aceste date determina imposibilitatea acordarii acestor servicii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorul SUUB si sunt nu sunt comunicate altor destinatari. Informatiile colectate despre dumneavoastra sunt pastrate in forma scrisa si/ sau in forma electronica. Ne asiguram ca informatiile pe care le detinem sunt pastrate in locatii sigure, cu un nivel de securitate adecvat si cu accesul permis doar personalului autorizat.
De asemenea, ne asiguram ca persoanele imputernicite sunt obligate din punct de vedere contractual sa implementeze masuri tehnice si organizatorice de protectie a datelor, in cazul in care datele prelucrate de acestea identifica sau ar putea identifica o persoana. Detalii puteti afla aici: https://www.suub.ro/pacientiviztatori/protectia-datelor-personale/

Registratura

Aici se pot depune cereri pentru eliberarea de acte medicale pentru IML sau Politie.

Biroul este situat la parter intrarea principala a spitalului.

Tel. 021.318.05.22 interior 245

Orar: Luni-Vineri ora 8:00 – 16:30

Asistenta religioasa si spirituala

In curtea spitalului langa Universitatea de Medicina si Farmacie se afla Biserica Spitalului unde se celebreaza Sfanta Slujba si de unde se poate obtine asistenta religioasa si spirituala.