Press Office

Acasă » Press Office

Acord filmare / fotografiere, Acreditare presa

Toate cererile pentru interviuri, filmari, realizarea de fotografii, etc. trbuie sa se faca prin intermediul Biroului de Presa.

Toti ziaristii interesati sunt rugati sa transmita un formular de acreditare de presa completat la numarul de fax 021.318.05.54.

In nici un caz nu se pot realiza interviuri, filmari sau fotografieri, in interiorul spitalului sau in imediata apropiere a acestuia, fara permisiunea expresa a echipei Biroului de Presa. In cazul in care se vor efectua filmari sau fotografieri, fara permisiune, vi se va cere sa parasiti locatia.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare cu privire la orice stire sau pentru acordarea unui interviu, va rugam sa contactati Biroul de Presa al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, la numarul de telefon: 021.318.05.55- interior 400.

Informatii despre pacienti

Punem un mare accent pe pastrarea confidentialitatii actului medical si pe cea a pacientilor nostri. Nu vom divulga nicio informatie despre un pacient, daca nu avem permisiunea acestuia sau a rudelor acestuia.

Informatiile despre starea pacientilor internati vor fi acordate numai ziaristilor acreditati si numai dupa obtinerea consimtamantului. Va rugam sa nu contactati sectiile/departamentele spitalului in mod direct.

Pentru un update al starii pacientului, va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de e-mail sau la numarul de telefon mentionat la sectiunea Contact. Reprezentantul spitalului va contacta sectia pentru a stabili starea pacientului in cauza si vi se va oferi o scurta indicatie a starii sau a evolutiei starii de sanatate, cum ar fi: pacientul este: in “stare grava”, “stabil”, “evolutia este favorabila/nefavorabila” etc.

Incidente majore

In cazul aparitiei unui incident major, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, are un plan de urgenta care include un regim pentru mass-media. Un centru de presa va fi stabilit la spital, in apropierea intrarii principale. Acesta locatie va fi stabilita pentru conferinte de presa, vor exista facilitati pentru instalarea echipamentelor televiziunilor, spatiul va fi prevazut cu spatii de lucru, facilitati pentru ceai si cafea.

In functie de tipul de incident, vom decide asupra celui mai bun amplasament pentru conferinte de presa, fotografii si filmari.

Formulare

F-479-12 Formular acreditare presa

 

Contact

  • Telefon:021.318.05.55, interiorul 400
  • Fax: 021.318.05.54
  • E-mail: birouldepresa@suub.ro