Cooperation accord between The University Emergency Hospital Bucharest and The Hue University of Medicine and Pharmacy Vietnam

În contextul vizitei oficiale în România a prim-ministrului Republicii Socialiste Vietnam, dl Pham Minh Chinh, domnul manager al Spitalul Universitar de Urgență București, Prof. Univ. Dr. Cătălin Cîrstoiu a semnat un acord de cooperare între S.U.U.B și Universitatea de Medicină și Farmacie Hue, reprezentată de dl Prof. Nguyen Vu Quoc Huy.

Memorandumul de înțelegere bilateral semnat recent vizează o cooperare cuprinzătoare, concentrându-se pe îmbunătățirea serviciilor de asistență medicală și promovarea cercetării academice între cele două organizații, inclusiv în domeniile medicinei clinice, precum gastroenterologie, ortopedie, obstetrică și ginecologie, medicină internă, oncologie. , boli infecțioase, sănătate publică și telemedicină. Pe lângă colaborarea clinică, cele două părți vor lucra împreună pentru a avansa în diagnosticarea cancerului și pentru a se angaja în eforturi comune de cercetare legate de cancer. De asemenea, colaborarea pune accent pe integrarea noilor tehnologii de îngrijire a sănătății pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța în operațiunile medicale.