SARS-Cov 2 test laboratory

Acasă » SARS-Cov 2 test laboratory

Data ultimei actualizari: 06.10.2023

TESTARI COVID CU PLATA LA SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA BUCURESTI

 

In Ambulatoriul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti se fac si testari PCR SARS- CoV-2 contra cost. In acest sens, trebuie sa va faceti o programare telefonica cu o zi inainte, la numarul de telefon 021. 202 61 23, intre orele 10.30- 14.30.

Apoi, in ziua in care aveti programarea, va recomandam sa veniti cu 30 de minute inainte, pentru a vi se face triajul epidemiologic, la intrarea in Ambulatoriului. Testul se plateste la Receptia Mare (costa 300 de lei), iar apoi mergeti la cabinetul E3 unde vi se va face testarea RT PCR. Rezultatele vor fi gata dupa aproximativ 24 de ore si putem elibera, la cerere, si buletin de analize in limba engleza. Daca rezultatul este pozitiv, veti fi sunat(a) pentru a vi se comunica acest lucru si apoi trebuie sa urmati procedurile care se aplica in acest sens.

Daca rezultatul este negativ, puteti ridica documentul printat din Receptia Mare de la Ambulatoriu, sau le puteti primi pe e-mailul pe care l-ati trecut pe fisele completate anterior testarii.

 

In Ambulatoriul SUUB se fac consultatii pe baza de bilet de trimitere, dar si cu plata. Detalii gasiti aici: https://www.suub.ro/ambulatoriul-suub/