Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Spitalul Universitar de Urgență București organizează luni, 19 noiembrie 2018, evenimentul intitulat “Ziua Mondială a Prematurității”

Publicat pe: 16/11/2018

Eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Prematurității

 

Spitalul Universitar de Urgență București organizează luni, 19 noiembrie 2018, evenimentul intitulat  “Ziua Mondială a Prematurității”.

La întâlnire vor participa profesioniști din domeniul medical, reprezentanți ai unor organizații non-guvernamentale și, nu în ultimul rând, copii, foști prematuri, îngrijiți în cadrul secției de Neonatologie a SUUB și părinții acestora.

Statisticile arată că 1 din 10 bebeluși se naște înainte de termen. La nivel local și mondial.

De la începutul acestui an și până în prezent, la Spitalul Universitar de Urgență București ( SUUB) au fost născuți 280 de prematuri, dintre care 22 au avut o greutate de sub un kilogram.

Cu ocazia acestui eveniment va avea loc și Parada “Absolvenților de Terapie Intensivă Neonatală”. Vă invităm să-i cunoașteți pe cei care au câștigat lupta cu viața. Evenimentul începe la ora 11.00, în curtea interioară a Ambulatoriului SUUB.