Termeni si conditii

Acasă » Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acest site apartine Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Toate informaţiile din acest site sunt considerate informaţii publice şi vor fi tratate ca atare.Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Universitar de Urgenţă Bucureşti nu este si nu va fi legal responsabil, sub nici o circumstanta, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – da dreptul unilateral si neechivoc ca Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.