Acreditari/Certificari

Acasă » Acreditari/Certificari

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti face parte din Unitatea Functionala Regionala de Urgenta Bucuresti 2 alaturi de Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M.S. Curie” Bucuresti si Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare “Acad. Vasile Candea” Bucuresti (Ordin 1085/2012)

Laboratorul de Ecografie cardiaca din cadrul Sectie de Cardiologie este acreditat de catre Asociatia Euriopeana de Imagistica Cardiovasculara (EACVI)

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost implicat in cadrul proiectului “Donati cartuse goale pentru UNICEF, impreuna ii putem ajuta pe copii” organizat de Centrul National de Colectare a Cartuselor de Imprimante Consumate.

Spitalul Universitar a fost acreditat din 2008 ca unitate de cercetare-dezvoltare componenta a sistemului de cercetare-dezvoltare de interes national.

Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti este recunoscuta ca “SPITAL PRIETEN AL COPILULUI” si aplica toti cei “Zece pasi pentru o alaptare de succes”.

 

Secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie din cadrul SUUB sunt incadrate in cel mai inalt grad de competenta – Nivelul 3 – putand acorda ingrjiri in cazuri complicate, care necesita ingrijiri speciale.

Secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti este acreditată pentru prelevarea de organe

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti are implementat Sistemul de Management al Calitatii  ISO 9001 si este certificat de Organismul de certificare a sistemelor de management -SRAC.

 

In urma unui sondaj desfasurat in randul contribuabililor in anul 2012, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti s-a pozitionat pe locul 1 in topul celor mai bunespitale/policlinici din capitala.