Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Domnul profesor Dragoș Vinereanu a fost ales presedinte al Senatului UMF ”Carol Davila”

Publicat pe: 28/01/2020

Data ultimei actualizari: 30.01.2020

Domnul profesor Dragoș Vinereanu, medic cardiolog și șeful secției cardiologie de la Spitalul Universitar de Urgență București a fost ales, pe 27 ianuarie, președinte al Senatului Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București. Conform regulamentului în vigoare, preşedintele Senatului este ales de Senatul Universităţii dintre membrii săi prin votul secret al membrilor Senatului cu majoritatea simplă a celor prezenţi şi cu condiţia întrunirii a cel puţin 2/3 dintre membrii săi. Domnul profesor Dragoș Vinereanu a obținut 73 de voturi.

”Am avut încredere în ceea ce am făcut până acum pentru Universitate, am avut încredere în capacitatea Senatului de a alege pe cel care speră ei să poate face cele mai multe lucruri pentru Universitate, să aducă stabilitate, să mențină echilibrul și spirit de echipă în așa fel încât Universitatea să-și continue initiațivele de până acum și să se dezvolte”, a spus domnul profesor Dragoș Vinereanu.

Suntem mândri că domnul profesor Dragoș Vinereanu a fost ales Președinte al Senatului UMF Carol Davila și îi dorim mult succes!