Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Anunț important pentru aparținători

Publicat pe: 08/03/2020

Data ultimei actualizari: 10.03.2020

Stimați aparținători,


Conform deciziei luate de Grupul de Comunicare Strategică, conducerea Spitalului Universitar de Urgență București vă informează că:


Începând de astăzi, 8 martie, și până pe data de 31 martie a.c., aparținătorii pacienților nu mai pot efectua vizite în spital.


Decizia este valabilă pe întreg teritoriul României și există posibilitatea prelungirii după data de 31 martie, în funcție de evoluția situației.


Vă rugăm să înțelegeți că o astfel de măsură vine în sprijinul bolnavilor noștri pe care nu vrem, sub nicio formă, să îi expunem unor riscuri suplimentare.


De asemenea, până pe data de 31 martie nu vor mai fi organizate stagii de practică în spitale pentru studenții la medicină și farmacie, cu excepția situațiilor de voluntariat în sprijinul medicilor.


Vă reamintim tuturor să luați în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apelați pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE (0 800 800 358).

Biroul de presă al SUUB