Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Anunt informare pacienti program boli neurologice – subprogramul scleroza multipla

Publicat pe: 20/03/2020

Stimati pacienti,

Va informam ca distribuirea medicatiei in cadrul programului se va face in mod normal pentru toate tipurile de medicatie. In luna aprilie va rugam sa va prezentati in serviciul de ambulator al spitalului, unde va fi organizata distribuirea de medicamente, cu respectarea circuitelor epidemiologice, pentru a reduce la minim riscul expunerii la contactul cu virusul COVID-19.

Va rugam sa respectati programarea pe zile si ore, pentru a evita aglomeratia si timpii lungi de asteptare.

In cazul in care nu cunoasteti ziua in care sunteti programata/programat va rugam sa contactati personalul centrului pentru a va informa la urmatoarele numere de telefon: 0726.107.839, 0762.305.310

 

Coordonator centru,

Conf. Dr. Cristina Tiu