Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Sponsorizare de 70.000 de lei oferita de Tesatoriile Reunite SA pentru Sectia de Gastroenterologie a SUUB

Publicat pe: 15/09/2020

Data ultimei actualizari: 18.09.2020

Tesatoriile Reunite SA, membra a Grupului SIF Moldova a oferit o sponsorizare de 70.000 de lei pentru Sectia Gastroenterologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Sectia este una dintre cele mai importante ale unitatii noastre, mii de pacienti fiind tratati aici anual. Cu ajutorul acestei sponsorizari va fi achizitionat un ecograf portabil de inalta performanta. In acest sens, a fost facut un referat de necesitate care se afla in proces de achizitie.

 

Aparatul poate fi folosit si la patul bolnavului si permite o evaluare rapida a pacientilor din sectie evitand supra-aglomerarea din laboratorul de imagistica, deci o sponsorizare binevenita, mai ales intr-un spital care deserveste Urgente Majore.

 

Cadrele medicale din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si conducerea S.U.U.B. multumesc Tesatoriile Reunite SA, membra a Grupului SIF Moldova pentru sprijinul oferit institutiei noastre

Multumim tuturor celor care au contribuit la efortul nostru de a salva vietile pacientilor si care au inteles ca sanatatea este una dintre cele mai de pret valori.

Generozitatea se masoara in fapte, iar faptele bune, in cazul nostru inseamna salvarea cat mai multor vieti.

 

Biroul de presa al SUUB

15 septembrie