Sponsorizare de 70.000 de lei oferita de Tesatoriile Reunite SA pentru Sectia de Gastroenterologie a SUUB

Acasă » Sponsorizare de 70.000 de lei oferita de Tesatoriile Reunite SA pentru Sectia de Gastroenterologie a SUUB

Tesatoriile Reunite SA, membra a Grupului SIF Moldova a oferit o sponsorizare de 70.000 de lei pentru Sectia Gastroenterologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Sectia este una dintre cele mai importante ale unitatii noastre, mii de pacienti fiind tratati aici anual. Cu ajutorul acestei sponsorizari va fi achizitionat un ecograf portabil de inalta performanta. In acest sens, a fost facut un referat de necesitate care se afla in proces de achizitie.

 

Aparatul poate fi folosit si la patul bolnavului si permite o evaluare rapida a pacientilor din sectie evitand supra-aglomerarea din laboratorul de imagistica, deci o sponsorizare binevenita, mai ales intr-un spital care deserveste Urgente Majore.

 

Cadrele medicale din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si conducerea S.U.U.B. multumesc Tesatoriile Reunite SA, membra a Grupului SIF Moldova pentru sprijinul oferit institutiei noastre

Multumim tuturor celor care au contribuit la efortul nostru de a salva vietile pacientilor si care au inteles ca sanatatea este una dintre cele mai de pret valori.

Generozitatea se masoara in fapte, iar faptele bune, in cazul nostru inseamna salvarea cat mai multor vieti.

 

Biroul de presa al SUUB

15 septembrie