Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Vizita ministrului sănătății, dl prof. Univ dr. Alexandru rafila, la suub

Publicat pe: 31/01/2022

Data ultimei actualizari: 04.02.2022

Ministrul Sănătății, domnul Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, a vizitat astăzi, 31 ianuarie 2022, însoțit de managerul SUUB, domnul Prof. Univ. Dr Cătălin Cîrstoiu, Centrul pentru evaluare COVID-19 care a fost deschis la Spitalul Universitar de Urgență București. Nu în ultimul rând, domnul ministru a vizitat și Unitatea de Primiri Urgențe și centrul de testare Covid-19 care funcționează aici de pe 23 ianuarie. Reamintim că pacienții care vor să vină să se testeze în UPU gratuit trebuie să prezinte de pe mesajul scris (sms) sau de pe e-mail codul primit de la DSP.