Aparatură medicală de 92.000 de euro pentru secția de Neonatologie de la SUUB, donată de Salvați Copiii

Acasă » Aparatură medicală de 92.000 de euro pentru secția de Neonatologie de la SUUB, donată de Salvați Copiii

Aparatură medicală de 92.000 de euro pentru secția de Neonatologie de la SUUB, donată de Salvați Copiii

Ministrul Sănătății, dl Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila a vizitat, astăzi, 2 iunie 2022, secția de Neonatologie de la Spitalul Universitar de Urgență București, cu ocazia conferinței organizate la SUUB de Salvați Copiii.

Despre importanța îngrjirii nou- născuților, despre tratamentele pentru mama și copil, despre îngrijrile de specialitate pe care le primesc gravidele la SUUB, dar și despre proiectele din domeniu au vorbit dl manager al SUUB, Prof. Univ. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, doamna Prof.Univ.Dr. Monica Mihaela Cîrstoiu, șef clinica OG din cadrul SUUB, doamna dr. Adriana Dan, șef secție Neonatologie din cadrul SUUB, domnul

Conf. Univ. Dr. Cătălin Cîrstoveanu, șef Clinică Terapie Intensivă Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Maria Sklodowska Curie și nu în ultimul rând doamna dr. Gabriela Alexandrescu, președintele Organizației Salvați Copiii.

Secția de Neonatologie a SUUB a primit de la Organizația Salvați Copiii România un ecograf performant și un ventilator de suport respirator, în valoare totală de 92.000 de euro.