Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Vizita Ambasadorului Republicii Serbia la București

Publicat pe: 07/11/2022

Întâlnire de lucru cu ambasadorul Republicii Serbia la București, E.S. Dl. Stefan TOMASEVIC

Astăzi, Ambasadorul Republicii Serbia la București, Excelența Sa Dl. Stefan TOMASEVIC a avut o întâlnire de lucru la Spitalul Universitar de Urgență București, cu managerul spitalului dl Prof. Univ. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu și cu directorul medical al S.U.U.B, doamna Prof. Univ. Dr. Corina Silvia Pop. Întâlnirea a fost una constructivă, scopul fiind de a dezvolta o cooperare academică și științifică în domeniul sănătății, între Belgrad și București.