Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Cercetare

Data ultimei actualizari: 21.08.2020

Misiunea Unitatii de Cercetare a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti este de a colabora cu partenerii nationali si internationali pentru efectuarea de studii clinice si cercetari medicale, privind aplicarea de metode noi de investigatii si tratament.

Unitatea de Cercetare coordoneaza programe specifice interdisciplinare, cu obiectivul de a transpune in practica noi abordari de preventie, diagnostic si tratament ale patologiei medicale. Scopul final este de a promova imbunatatirea starii de sanatate si calitatea vietii pacientilor.

Unitatea de Cercetare este formata dintr-o echipa multidisciplinara de medici de diferite specialitati si supraspecialitati; a fost infiintata in anul 1993 in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

In prezent deruleaza un numar de 220 de studii farmacoclinice si proiecte de cercetare obtinute prin competitie interna si internationala.

Unitatea de Cercetare a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti  a fost acreditata ANCS (Autoritatea Nationala de Cercetare Stiintifica), in anul 2013 pentru o perioada de 5 ani.

Valori conform noii legislatii in vigoare:

  • Excelenta si integritate stiintifica
  • Implicare si leadership de proiecte de cercetare
  • Orientare catre nevoile pacientului, familiei si comunitatii
  • Relevanta
  • Eficienta
  • Respect

Data ultimei actualizari: 04.10.2018