Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Chestionar de satisfactie pacienti privind calitatea hranei

Data ultimei actualizari: 28.01.2013

Stimate Domnule/ Doamna

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti isi doreste conditii cat mai bune pentru pacientii internati.Un element important in acest sens este reprezentat de calitatea meselor pentru dumneavoastra. Pentru optimizarea acestui serviciu avem nevoie de parerea dumneavoastra sincera, motiv pentru care avem rugamintea de a completa urmatorul chestionar.

Chestionar cal. hrana

 

Verification


Mentionam ca acest chestionar este pur informativ si anonim.

Va multumim,
Directia Spitalului

 

Data ultimei actualizari: 6 septembrie 2012