Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
er748

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 
001655AT

BLOC OPERATOR

Blocul Operator al SUUB dispune de un numar de 27 de sali de operatie, modern utilate.
Medicilor chirurgi si anestezisti le sunt puse la dispozitie numeroase echipamente de inalta performanta: aparate de anestezie de ultima generatie, aparate RXTV cu memorie pentru interventii sub control radiologic, truse de instrumente pentru interventii chirurgicale laparascopice, microscoape chirurgicale, etc.
urgenta1

UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

In memoriam

Dr. Mioara Zamfir
17.05.1968-02.12.2015

Dr. Mioara Mihaela Zamfir- licentiata a UMF “Carol Davila”, Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala , in 1994, medic specialist Medicina Generala, medic primar Medicina Interna, medic specialist Medicina de Urgenta, 3 specialitati facute, asa cum afirma ea insasi, in urma cu cativa ani, dintr-o ambitie.

A lucrat in ultimii 14 ani in Spitalul Universitar de Urgenta, Bucuresti si in ultimii 10 ani in UPU-SUUB. A ales din cele 3 specialitati, Medicina de Urgenta, poate si pentru a-i putea ajuta pe altii asa cum si-a dorit sa-i fie ajutata familia, injumatatita de un tragic accident de masina, in urma cu 26 de ani.

Despre dr. Zamfir se pot spune multe. A fost genul de om pe care nu-l poti ignora si pe care, daca ajumgi sa-l cunosti, nu poti decat sa il respecti profund, intr-un mod simplu, onest, asa cum era si ea.

Pentru fiecare “multumesc” pe care il vom primi de la cei carora le-am alinat suferintele, sa ne ridicam privirile spre cer….”Asta e pentru tine, Mioara…”

Colegii

 

 

ROMÂNIA ARE VIITOR. Mioara Zamfir, medicul de la Primiri Urgenţe care a făcut resuscitare ameninţată cu cuţitul la gât

 

Pages: 1 2 3 4 5