Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Program de vizita

Data ultimei actualizari: 01.09.2022

ACCESUL VIZITATORILOR IN SPITAL ESTE LIMITAT

  • INFORMARE CU PRIVIRE LA PROGRAM DE VIZITA SECTIA ATI

Va aducem la cunostinta ca programul de vizita in sectia ATI este intre orele 12.00-14.00 si 19.00-20.00.

Cererile de vizita (care se pot descarca de la acest link http://www.suub.ro/pacientiviztatori/solicitare-vizita-pacient/ si se pot trimite pe secretariat@suub.ro sau se pot depune fizic la registratura SUUB) vor ajunge ulterior la Registratura ATI unde vor fi analizate de catre medicii curanti care isi vor da acordul cu privire la vizitarea pacientilor internati, periodicitatea vizitelor si durata acestora. Apartinatorii ale caror cereri de vizita au fost aprobate vor fi informati telefonic cu privire la programul de vizitare aprobat.

Accesul la vizita se face pe la INTRARE VIZITATORI (dinspre Splaiul Independentei).

Pentru celelalte sectii, dupa depunerea formularului de vizita pacient si dupa ce formularul de vizita a fost aprobat de medic, veti fi sunat pentru a fi anuntat cand puteti veni la vizita.

Va rugam sa intelegeti ca o astfel de masura vine in sprijinul bolnavilor nostri pe care nu vrem, sub nicio forma, sa ii expunem unor riscuri suplimentare.

  • INFORMARE CU PRIVIRE LA PACHETELE PENTRU PACIENTI

Apartinatorii care au pacienti internati in spital trebuie sa stie daca vor sa lase pachete pentru pacientii respectivi, pot veni la INTRARE VIZITATORI (dinspre Splaiul Independentei, colt cu strada Dr. Leonte Anastasievici), PROGRAMUL DE PRIMIRE A PACHETELOR FIIND, ZILNIC, INTRE ORELE: 07.00- 09.00 si 17.00- 20.00.

La INTRARE VIZITATORI, apartinatorii vor putea inmana pachetele personalului SUUB desemnat.

Atentie: LA PREDAREA COLETULUI, TREBUIE COMPLETATE URMATOARELE INFORMATII:

DATELE PACIENTULUI: numele si prenumele pacientului, sectia unde este internat,

numar salon,numarul de telefon al pacientului

DATELE APARTINATORULUI: numarul de telefon

Atentie: PACHETUL VA CONTINE DOAR OBIECTELE STRICT NECESARE!