Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

RECOMANDARI CANICULA

Publicat pe: 13/06/2018
Pe parcursul perioadei de vara, in care se vor inregistra numeroase zile caniculare, pentru a evita efectele nedorite, va recomandam urmatoarele:
1. Evitarea expunerii la soare in intervalul orar 11.00 – 17.00, in special copiii, persoanele varstnice si persoanele care prezinta boli cronice (cardiace, hematologice, oncologice etc.)
2. Consumul de lichide (apa) in cantitati suficiente (cel putin 2,5 litri/24 ore).
3. Evitarea consumului de alcool (care produce vasodilatie si scaderea tensiunii arteriale) si a bauturilor energizante (care pot favoriza aparitia aritmiilor cardiace).
4. Evitarea trecerii bruste dintr-un mediu cald intr-un mediu rece (aer conditionat).
5. Utilizarea hainelor din materiale naturale (bumbac, matase) si acoperirea extremitatii cefalice in cazul expunerii la soare (palarie, sapca, umbrela soare etc.). Utilizarea cremelor de protectie solara.