- CENTRU DE EVALUARE COVID-19
- CABINET VACCINARE ANTI COVID-19
- FIIPREGATIT.RO
- Internarea în SUUB pe perioada pandemiei
- Ghidul cetateanului pentru situatii de urgenta
-
Cum accesez serviciul de urgenta?
Cum accesez serviciul de urgenta?
In caz de urgenta:
- Apelati serviciul de urgenta la telefon 112
- Va puteti prezenta direct la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti
Accesul la spital: Se poate face cu un numar mare de mijloace de transport in comun, autobuze, troleibuze, metrou, taxi sau cu autoturismul dumneavoastra.
...continuare >> - Info pacienti
- Formular de sesizare on-line
- Vreau sa donez!
- Heliportul SUUB
- Centrul de interventie pentru victimele violentei sexuale
- Laborator de testare SARS - Cov-2
Operații pe cord minim-invazive, în secția de Chirurgie Cardiovasculară a SUUB
Data ultimei actualizari: 31.07.2019
Operațiile pe cord minim-invazive sunt intervenții ultraperformante pe cord și reprezintă opțiunea cea mai bună pentru pacienții la care pot fi efectuate. Aceste operații au, alături de multe altele și avantajul unei spitalizări mai reduse și a unei recuperări mai rapide, pacienții putând fi integrați în viața socială și profesională la foarte scurt timp de la operație.
Din acest motiv în secția de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Universitar de Urgență București, înființată în anul 2015 și condusă de Conf. Dr. Cătălin Constantin Badiu se efectuează în mod constant acest gen de proceduri minim-invazive, prin minitoracotomie dreaptă (incizie 4- 5 cm) sau ministernotomie, proceduri prin care valva mitrală, aorta și tricuspida pot fi reparate sau protezate, dar prin care pot fi abordate și patologii congenitale cum sunt defectele de sept interatrial sau patologiile aortei ascendente. SUUB se numără printre puținele spitale din țară unde se efectuează aceste proceduri, care necesită multă experiență și care sunt posibile numai într-o echipă multidisciplinară și doar în cazul anumitor patologii. Recent, alți trei pacienți diagnosticați cu boala valvulară aortică și insuficiență mitrală și tricuspidiană au beneficiat de astfel de proceduri minim-invazive putând fi externați zilele acestea, cu o săptămână mai devreme decât se întâmplă în cazul intervențiilor clasice.