Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

16 octombrie, Ziua Internațională a Anesteziei

Publicat pe: 16/10/2019

Data ultimei actualizari: 17.10.2019

Ziua Internațională a Anesteziei este marcată anual, pe data de 16 octombrie. La mulți ani tuturor colegilor, medici și asistente, care lucrează în anestezie!

Anestezistul este un membru important în echipa medicală, mai ales într-un spital de urgență, unde urgența presupune intervenții salvatoare de vieți.

Viața fără durere este un deziderat și o realizare în Spitalul Universitar de Urgență București. Reamintim că SUUB este unul din promotorii terapiei durerii în România. În anul 1982, doctorul Lucian Sandu a fondat primul centru de durere din țară, care avea sediul în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.

În prezent, în cadrul secției de Anestezie și Terapie Intesivă lucrează peste 150 de medici și asistente medicale specializate în terapie intensivă, cadre didactice ale Facultății de Medicină. La SUUB se fac toate tehnicile clasice și moderne de anestezie, iar în Terapie Intensivă sunt îngrijiți bolnavi din toate specialitățile spitalului folosindu-se în mod curent tehnologii medicale moderne, inclusiv dializă, plasmafereză, oxigenare extracorporeală alături de toate formele de ventilație invazivă și noninvazivă.

Dotare secție ATI este una comparabilă cu a secțiilor din Europa de Vest, atât prin prisma aparaturii, a paturilor,  cât și a ventilatoarelor și a sistemelor de monitorizare.

Educație personalului este una continuă, cu resurse interne și externe urmărind însușirea și aplicarea tehnicilor de prevenire și limitare a infecțiilor asociate actului medical alături de tehnicile specifice de îngrijire.