Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Blocul Operator Central de la Spitalul Universitar de Urgență București a fost deschis astăzi și deja au fost efectuate primele intervenții chirugicale

Publicat pe: 12/12/2019

Au fost efectuate primele intervenții chirurgicale în Blocul Operator Central

 

Blocul Operator Central de la Spitalul Universitar de Urgență București a fost deschis astăzi și deja au fost efectuate primele intervenții chirugicale.

“Așa cum am promis încă de la începutul mandatului de manager al Spitalului Universitar de Urgență București, Blocul Operator Central a devenit operațional. Astăzi, 12 decembrie, conform planificării și etapizării anunțate la momentul inaugurării, au fost realizate primele intervenții chirurgicale în noul Bloc Operator Central de la Spitalul Universitar de Urgență București, după ce rezultatul probelor microbiologice a ieșit negativ, astfel că pacienții pot fi operați în condiții de siguranță maximă”, a declarat managerul Spitalului Universitar de Urgență București, dr. Adriana Nica.

 Activitatea chirurgicală în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București este una intensă, care se realizează în  condiții de siguranță maximă. Blocul Operator Central îndeplinește toate condițiile tehnice și epidemiologice pentru a funcționa, iar cele 11 săli de aici dublează, practic, capacitatea operatorie a spitalului.

 

  La Spitalul Universitar de Urgență București, de la începutul anului până astăzi au fost îngrijiți peste 50.000 de bolnavi în spitalizare continuă și dintre aceștia aproximativ 30.000 au necesitat intervenții chirurgicale.