Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Nou-născut prematur, adus cu elicopterul SMURD pe heliportul de la SUUB

Publicat pe: 06/01/2020

Un nou-născut prematur a fost adus, ieri, 5 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgență București fiind transportat de la Alexandria cu un elicopter SMURD. După aterizarea elicopterului pe heliport, nou-născutul a fost dus la Maternitatea Bucur, care autorizase transferul acestuia.

De pe data 3 decembrie, de când heliportul Spitalului Universitar de Urgență București a devenit operațional și până ieri, 5 decembrie, 16 pacienți au fost transferați cu elicopterul.
Lucrările la heliportul Spitalului Universitar de Urgență București au început în luna aprilie 2019. Este singurul heliport medical in București, autorizat pentru zboruri pe timp de zi și de noapte, în felul acesta pacienților crescându-le considerabil șansele de supraviețuire prin instituirea precoce a tratamentului corespunzător în cadrul Spitalului Universitar sau în alte clinici de specialitate din București unde sunt transferați.Biroul de presa al SUUB