Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Pe heliportul SUUB pot fi adusi si bolnavi din afara tarii

Publicat pe: 31/01/2020

Data ultimei actualizari: 02.02.2020

Dupa certificarea emisa de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana, heliportul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti a primit, recent, si cod international ICAO (International Civil Aviation Organization) LRSU, ceea ce il plaseaza pe harta heliporturilor lumii si astfel este recunoscut la nivel mondial. Acest fapt confirma ca pe heliportul SUUB pot ateriza elicoptere in misiuni umanitare si din exteriorul tarii.

Pana in prezent 28 de elicoptere SMURD au aterizat pe heliportul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti aducand bolnavi cu afectiuni grave, amenintatoare de viata.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, dr. Adriana Nica: ”Viata pacientului este prioritara pentru noi, medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Heliportul reprezinta o sansa in plus la viata pentru bolnavi, deoarece timpul in care pacientii sunt transferati cu elicopterele la noi este mult mai scurt. Heliportul ne permite sa preluam si mai multe cazuri grave si toate beneficiaza de ingrijiri medicale avansate in Spitalul Universitar”.

Heliportul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti a devenit functional pe 3 decembrie 2019. Lucrarile de constructie la cel mai modern heliport medical din Capitala au inceput in luna aprilie a acestui an, investitia fiind finantata in totalitate de compania MaxBet.

Anul trecut, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost dat in folosinta si Blocul Operator Central, ale carui 11 sali sunt dotate cu aparatura medicala de inalta performanta, iar unii dintre bolnavii in stare critica care ajung la SUUB pe calea aerului si pentru care se impune interventie chirurgicala beneficiaza de aceasta aparatura moderna.

Tot anul trecut, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au inceput lucrarile pentru constructia si dotarea celui mai mare centru public de radioterapie din tara.