Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

COMUNICAT DE PRESA

Publicat pe: 14/06/2020

Referitor la articolele aparute in presa in ziua de 13 iunie 2020, SUUB face urmatoarele precizari:

 

 

Doamna Profesor Liliana Voinea, un cadru didactic de exceptie, un profesor universitar devotat si un medic exemplar nu a incalcat niciuna din regulile spitalului , domnia sa slujind Spitalul Universitar de Urgenta cu devotament timp de mai bine de 40 de ani.

 

Doamna profesor va continua activitatea medicala in Spitalul Universitar de Urgenta ca un exemplu si un profesor minunat , fiind pentru toti medicii oftalmologi si tot personalul spitalului un exemplu.

 

Toate interpretarile din presa din ziua de 13 iunie 2020 nu ne apartin si le dezmintim categoric, considerand ca scuzele sunt necesare intr-o astfel de situatie, dar nu pot fi reparatorii pentru munca de o viata a unui profesor universitar si medic de exceptie, cum este Doamna Profesor Liliana Voinea.

 

 

Manager,

Prof Dr Catalin CIRSTOIU.