Persoana cu numărul 1.000.000 s-a vaccinat anti- covid la SUUB

Acasă » Persoana cu numărul 1.000.000 s-a vaccinat anti- covid la SUUB

RO Vaccinare: Doamna F.V., în vârstă de 86 de ani, economist, este persoana cu numărul 1.000.000 care a fost astăzi vaccinată anti-COVID, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Serul de vaccin i-a fost administrat de doctorul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Încă de la debutul campaniei de vaccinare în România, doamna F.V. a dorit să se imunizeze și a rugat-o pe fiica sa, care a însoțit-o astăzi la vaccinarea cu prima doză, să o programeze.

Doamna F.V. i-a transmis premierului Florin Cîțu, prezent la acest moment, să continue campania de vaccinare: ”oricât de greu ar fi, să mergeți înainte!”.

Prim-ministrul a afirmat că, la nivel național, campania de vaccinare împotriva COVID-19 va intra în etapa a treia, programările urmând să înceapă din 15 martie, iar obiectivul rămâne imunizarea a 10,4 milioane de cetățeni români la sfârșitul lunii septembrie. ”Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să învingem pandemia, trebuie să respectăm în continuare toate regulile de protecție sanitară”, a subliniat premierul Florin Cîţu. Detalii aici: https://bit.ly/3b9UXZv