Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Persoana cu numărul 1.000.000 s-a vaccinat anti- covid la SUUB

Publicat pe: 03/03/2021

RO Vaccinare: Doamna F.V., în vârstă de 86 de ani, economist, este persoana cu numărul 1.000.000 care a fost astăzi vaccinată anti-COVID, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Serul de vaccin i-a fost administrat de doctorul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Încă de la debutul campaniei de vaccinare în România, doamna F.V. a dorit să se imunizeze și a rugat-o pe fiica sa, care a însoțit-o astăzi la vaccinarea cu prima doză, să o programeze.

Doamna F.V. i-a transmis premierului Florin Cîțu, prezent la acest moment, să continue campania de vaccinare: ”oricât de greu ar fi, să mergeți înainte!”.

Prim-ministrul a afirmat că, la nivel național, campania de vaccinare împotriva COVID-19 va intra în etapa a treia, programările urmând să înceapă din 15 martie, iar obiectivul rămâne imunizarea a 10,4 milioane de cetățeni români la sfârșitul lunii septembrie. ”Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să învingem pandemia, trebuie să respectăm în continuare toate regulile de protecție sanitară”, a subliniat premierul Florin Cîţu. Detalii aici: https://bit.ly/3b9UXZv