Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

ERATA BIBLIOGRAFIE CONCURS, ANUNT NR. 69448/12.11.2021

Publicat pe: 19/11/2021

Nr. 71005/19.11.2021

 

 

ERATĂ PRIVIND BIBLIOGRAFIA

 (anunț nr. 69448/12.11.2021)

 

 

Având în vedere faptul că în cuprinsul anunțului nr. 69448/12.11.2021 s-a omis inserarea bibliografiei pentru postul de muncitor calificat I – bucătar la blocul alimentar se completează BIBLIOGRAFIA DE CONCURS după cum urmează:

 

BLOC ALIMENTAR / COMPARTIMENT DIETETICĂ

 

MUNCITOR CALIFICAT I – BUCĂTAR

 

  1. G. nr. 924/11.08.2005 privnd aprobarea regulilor generale pentru igiena produselor alimentare.
  2. M.S. nr. 961 din 19 august 2016 pentru aprobarea Normelor tehnice privind curățarea, dezinfecția și sterilizarea în unitățile sanitare publice și private, tehnicii de lucru și interpretare pentru testele de evaluare a eficienței procedurii de curățenie și dezinfecție, procedurilor recomandate pentru dezinfecția mâinilor, în funcție de nivelul de risc, metodelor de aplicare a dezinfectantelor chimice în funcție de suportul care urmează să fie tratat și a metodelor de evaluare a derulării și eficienței procesului de sterilizare
  3. Legea nr. 319/2006 a securitatii si sanatatii in munca.
  4. M.S. nr. 976 din 16 decembrie 1998 (*actualizat*) pentru aprobarea Normelor de igiena privind producția, prelucrarea, depozitarea, păstrarea, transportul și desfacerea alimentelor.
  5. Manual de dietetica – Prof. dr. docent Iulian Mincu, Editura Medicala – Bucuresti 1973.”.

 

 

ŞEF SERVICIUL RESURSE UMANE INTERIMAR

REF. SPEC. BRATU LAURA DANIELA