Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Vizita a delegatiei Ambasadei Japoniei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Publicat pe: 08/02/2022

Data ultimei actualizari: 09.02.2022

O delegatie a Ambasadei Japoniei in Romania a vizitat astazi, 8 februarie 2022, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. In cadrul intrevederii au fost discutate subiecte din domenii precum oncologie, gastroenterologie, sisteme de recuperare si proteze avansate- bionice, aparatura de inalta performanta pentru detectarea neoplaziilor si multe altele. Managerul SUUB, domnul Prof. Univ. Dr. Florin Catalin Cirstoiu le-a prezentat diplomatilor japonezi, domnului Atsutoshi Hagino, prim – secretar economic si domnului consilier Morita Kentaro, proiectele de dezvoltare ale spitalului si, nu in ultimul rand, au discutat despre posibilitatile unei colaborari pe plan universitar si pe plan medical.