ENDOSCOPIE SUPERIOARĂ CU/FĂRĂ BIOPSIE, CU PLATĂ

Spitalul Universitar de Urgență București vă pune la dispoziție  un pachet de servicii de gastroenterologie integrate, la cerere.  Este foarte important ca înainte de efectuarea unei endoscopii să fiți consultat și investigat (multiple afecţiuni respiratorii sau cardiace, care contraindică endoscopia digestivă superioară pot mima o simptomatologie digestivă).

Serviciile sunt realizate de medici primari și specialiști cu experiență din cadrul SUUB și sunt efectuate cu aparatură de înaltă precizie.

Cum se procedează: primul pas este programarea pe care trebuie să o faceți la numărul de telefon 021.202.6147 / 021.202.6149, între orele 08.00- 14.00, de luni până vineri.

În ziua programării, la ora stabilită, vă prezentați în Ambulatoriul SUUB (intrarea dinspre metrou Eroilor). La Recepția Mare a Ambulatoriului SUUB vi se face foaia de prezentare și apoi veți fi condus la cabinetul unde vi se vor face: consult, analize, EKG și test RT-PCR SARS CoV-2. După aceea, veți primi din partea medicului recomandarea pentru a reveni ziua următoare pentru endoscoscopia digestivă superioară.

Ziua următoare, accesul se face tot pe la Recepția Mare a Ambulatoriului, acolo unde vi se va întocmi Foaia de prezentare, veți achita serviciile integrate oferite și de acolo veți fi condus către cabinetul unde se face endoscopia digestivă superioară cu sau fără biopsie. În urma acestui pachet primiți recomandări de tratament (rețetă) și recomandări de regim igienodietetic.

 

TARIFE:

ENDOSCOPIA DIGESTIVĂ SUPERIOARĂ FĂRĂ BIOPSIE – 500 de lei (prețul include și: consult, analize, EKG, test RT- PCR SARS-CoV-2)

ENDOSCOPIA DIGESTIVĂ SUPERIOARĂ CU BIOPSIE – 650 de lei

(prețul include și: consult, analize, EKG, test RT- PCR SARS-CoV-2).

 

Dacă medicul vă recomandă ENDOSCOPIA DIGESTIVĂ SUPERIOARĂ CU BIOPSIE, este bine să știți că proba va fi prelucrată și diagnosticată de personal medical specializat din cadrul laboratorului Anatomie- Patologică al SUUB. Prelucrarea se face cu aparatură automatizată, folosind tehnici de înaltă calitate, iar rezultatul îl veți primi în 10 zile lucrătoare. După primirea rezultatului de la biopsie, în funcție de rezultatul histopatologic se va alege conduit terapeutică ulterioară, de comun acord cu medical care v-a examinat.

 

În cadrul Spitalului Universitar de Urgență București personalul medical înalt calificat acoperă cu profesionalism specialitățile imagistice și gastroenterologice pentru a vă oferi un diagnostic cu acuratețe . Experiența și pregătirea înalt calificată a medicilor noștri este dovedită și de numărul mare de pacienți diagnosticați și tratați cu succes.