Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Aparatură medicală de 92.000 de euro pentru secția de Neonatologie de la SUUB, donată de Salvați Copiii

Publicat pe: 02/06/2022

Data ultimei actualizari: 03.06.2022

Aparatură medicală de 92.000 de euro pentru secția de Neonatologie de la SUUB, donată de Salvați Copiii

Ministrul Sănătății, dl Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila a vizitat, astăzi, 2 iunie 2022, secția de Neonatologie de la Spitalul Universitar de Urgență București, cu ocazia conferinței organizate la SUUB de Salvați Copiii.

Despre importanța îngrjirii nou- născuților, despre tratamentele pentru mama și copil, despre îngrijrile de specialitate pe care le primesc gravidele la SUUB, dar și despre proiectele din domeniu au vorbit dl manager al SUUB, Prof. Univ. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, doamna Prof.Univ.Dr. Monica Mihaela Cîrstoiu, șef clinica OG din cadrul SUUB, doamna dr. Adriana Dan, șef secție Neonatologie din cadrul SUUB, domnul

Conf. Univ. Dr. Cătălin Cîrstoveanu, șef Clinică Terapie Intensivă Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Maria Sklodowska Curie și nu în ultimul rând doamna dr. Gabriela Alexandrescu, președintele Organizației Salvați Copiii.

Secția de Neonatologie a SUUB a primit de la Organizația Salvați Copiii România un ecograf performant și un ventilator de suport respirator, în valoare totală de 92.000 de euro.