Vizita ambasadorului Japoniei , E.S. Dl. Hiroshi Ueda, la SUUB

Acasă » Vizita ambasadorului Japoniei , E.S. Dl. Hiroshi Ueda, la SUUB

Excelența Sa, Domnul Hiroshi Ueda, Ambasadorul Japoniei în România și domnul Kentaro Morita, consilier economic în cadrul secției economice a ambasadei au efectuat, astăzi, 7 iulie 2022, o vizită la Spitalul Universitar de Urgență București.

Întâlnirea a avut ca subiect principal operaționalizarea viitorului centru de radioterapie de la SUUB, dar printre subiectele discuției au fost și cele despre atragerea de expertiză niponă în dezvoltarea serviciilor inovative de radiologie oncologică în noua secție SUUB, proiecte de cercetare țintite pe radiologie oncologică și nu în ultimul rând colaborare interdisciplinară în studii clinice (oncologie, gastroenterologie, ortopedie).

Domnul manager, Prof. Univ. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu și doamna director medical, Prof. Univ. Dr. Corina Pop le-au prezentat proiectul centrului de radioterapie care se construiește acum la SUUB și care va fi cel mai performant din țară.  In prezența domnului Radu Șerban, fost ambasador al României în Japonia și împreună cu echipa managerială, Excelența sa, Domnul Hiroshi Ueda și domnul Kentaro Morita au vizitat compartimentul de raditerapie oncologică care va fi gata la finalul acestui an.