Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

CONFERINTA MEDICALA SUUB

Publicat pe: 07/12/2022

“Arta comunicării în practică medicală” / “The Art of Communication în Healthcare”

Conferința unică în peisajul medical românesc, cu tema: “Arta comunicării în practică medicală” / “The Art of Communication în Healthcare”, organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” în parteneriat cu Spitalul Universitar de Urgență București (S.U.U.B.) are loc în perioada 14-16 decembrie a.c., în Amfiteatrul SUUB.

Acest eveniment științific reunește personalități cu preocupări academice care au în comun interesul pentru calitatea actului medical și siguranța pacientului și se adresează unei audiențe pluridisciplinare.
Conferința se adresează medicilor din toate specialitățile și este creditată cu 12 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România

Accesul la Conferință este gratuit!

Pentru înscriere și pentru detalii despre Conferință  va rugăm accesați  site-ul:  https://www.conferintele-suub.ro/
Evenimentul se va desfășura în program fizic.  Prezența fizică este necesară pentru obținerea punctelor EMC.

Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.