Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

In memoriam

Data ultimei actualizari: 05.07.2022

Dr. Grigoriu Mihai
07 Martie 1960- 17 Iunie 2019

Cu adâncă durere anunţăm că, la 17 iunie 2019, a încetat din viaţă dăruitul și respectatul medic şi om MIHAI GRIGORIU, valoros membru al corpului de medici al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, medic primar chirurg, doctor în medicină, Şef de Lucrări în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.

Absolvent strălucit al Facultăţii de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, promoţia 1986, autor a nenumărate lucrări de specialitate ce-i poartă semnătura, reputat profesor şi practician, Dr. Mihai Grigoriu şi-a dăruit în mod complet viaţa profesională pacienţilor, cu neobosită exigenţă de sine pentru obţinerea unicului său ţel, la cele mai înalte cote: binele pacientului.

Şi-a lăsat amprenta asupra multor generaţii de studenţi în medicină şi tineri medici, cărora le-a împărtăşit cu pasiune din cunoştintele, profesionalismul şi abnegaţia sa, învăţându-i totodată să iubească oamenii şi să se dăruiască profesiei.

Prin încetarea sa din viaţă, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti și Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, precum şi întreaga comunitate medicală se despart de un mare dascăl şi reputat specialist, iar colaboratorii şi pacienţii săi, de un om cu neostenită iubire de aproapele său.

 

Domnule Doctor, ridicăm speranțele noastre către liniştea sufletului tău şi ştim că ne vei veghea de deasupra munţilor pe care i-ai iubit

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13