Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

In memoriam

Data ultimei actualizari: 05.07.2022

Acad. Prof. Univ. Dr. Petrache Virtej
5 Martie 1938 – 13 Ianuarie 2019

Clinica de Obstetrică-Ginecologie al Spitalului Universitar de Urgență București anunță cu regret trecerea în neființă a iubitului Acad. Profesor Dr. Petrache Vîrtej , cel ce a condus cu înțelepciune, eleganță și înaltă ținută profesională și morală colectivul Clinicii S.U.U.B.
Membru al Academiei de Științe Medicale , fost președinte al Societății de Obstetrică-Ginecologie din România, fondator al Societății de Ginecologie Endocrinologică, autor a numeroase monografii va rămâne în memoria noastră ca un părinte ce ne-a îndrumat pașii în formarea profesională.

 

 

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace !
Sincere condoleanțe familiei .

 

 

 

Colectivul Clinicii de Obstetrică-Ginecologie U.M.F “Carol Davila” – Spitalul Universitar de UrgențăBucurești

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13