Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PENTRU NOI URGENTA ESTE O PRIORITATE !

100 ani Romania 1918 - 2018
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

AMBULATORIU

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o intreaga echipa:
un medic si o asistenta medicala care fac trierea bolnavilor, registratori, casiera si, ca o noutate absoluta pentru o unitate sanitara „de stat”, de o persoana de „indrumare” care, la nevoie, il insoteste pe pacient la cabinetele solicitate.
 

BLOC OPERATOR

Blocul operator al SUUB este format din 17 sali de operatie utilate conform standardelor si in care se desfasoara activitati chirurgicale in urmatoarele ramuri medicale: Chirurgie Ortopedica si Traumatologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Obstetricala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Cardiaca, Chirurgie ORL, Chirurgie Plastica si Reparatorie, Chirurgie Oftalmologica, Neurochirurgie.

UNITATEA CLINICA DE PRIMIRI URGENTE

Avand dotari de ultima generatie si o echipa bine pusa la punct, unitatea de primire urgente este gata sa faca fata oricarei provocari venite din partea pacientilor.

Contact

Adresa: Splaiul Independentei Nr.169 Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.318.05.19 - 29, 021.318.05.23, 021.318.05.45

Salveaza vieti: spala-te pe maini!

Publicat pe: 04/05/2014

In data de 5 Mai 2014 va fi organizată la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş”, Prima Conferință Națională“Save Lives – Clean Your Hands!“, cu ocazia Campaniei Globale “Save Lives -Clean Your Hands!“ lansată de Organizația Mondială a Sănătății.
Conferința își propune să sensibilizeze și să conștientizeze managementul spitalelor cu privire la importanța igienei mâinilor și implementarea unorbprograme specifice si are ca invitați managerii spitalelor județene si din Municipiul București.
Campania “SALVEAZĂ VIEŢI: spală-te pe mâini!” este sărbătorită în toată lumea în data de 5 mai. Scopul campaniei este de a atrage atenţia asupra importanţei igienei mâinilor personalului medical, primul pas în prevenirea şi controlul infecţiilor nosocomiale, care constituie o prioritate pentru fiecare unitate medicală şi o responsabilitate pentru fiecare persoană implicată în asistenţa medicală.

 

 

 

ANUNT CAMPANIE SALVEAZĂ VIEŢI – SPALA-TE PE MAINI